Dobry den,
Rad bych se zeptal na vhodnost a bezpecnost EasyEpil primo na muzske pohlavni organy.
Predem dekuji za odpoved.
S pozdravem,
Michal Madron
Diskuze
Protože se nám množí dotazy různého typu na našem E-mailu, tak jsme pro Vás vytvořily tuto rubriku. Pokud chcete vědět jakékoli informace ještě před tím, než navštívíte některou z provozoven, pok nás oslovte.

Diskusní téma: EasyEpil
Je to bezpečné?
Michal M. | 01.05.2010
Re: Je to bezpečné?
EasyTeam | 01.05.2010
Dobrý den,
jako každé IPL (intenzivní pulzní světlo), tak i EasyEpil se nedoporučuje aplikovat
v místech šourku. Dochází zde k tepelnému šoku, což velmi škodí spermiím.
Takže naše odpověď zní : Pokud máte splněné děti a nevadí Vám, že budete střílet slepýma,
tak jděte na to.
V opačném případě se omezte na okolí, ale pytlíka vynechte.
S pozdravem
EasyTeam
AKNÉ
ALEŠ | 26.04.2010
Dočetl jsem se na vašich stránkách, že se tím přístrojem dá léčit i akné. Je to prosím účinné? Dělají se mi jizvy a už jsem z toho zoufalý.
Re: AKNÉ
EasyTeam | 01.05.2010
Je opravdu těžké posoudit bez prohlídky v jakém stádiu akné se vaše pleť nachází, ale výsledky léčby akné pomocí IPL EasyEpil jsou opravdu vynikající. Je ovšem nutné vědět, že se musí procedúra opakovat desetkrát (to platí konkrétně při léčbě akné) a navíc se zhruba v polovině léčby stav horší, protože jde na povrch to co se nachází v podkoží. Toto je nutné mít na zřeteli.
S pozdravem.
Co muži?
Roman H. | 25.04.2010
Rád bych věděl, jestli fotoepilaci podstupují i muži a jestli neublíží pohlavnímu orgánu? Prostě jestli to nebude mít vliv na funkci.?.?
Roman Hrazdíra
Re: Co muži?
EasyTeam | 01.05.2010
Tuto procedúru samozřejmě podstupují i muži a to na všech místech. Nedoporučuje se pouze aplikace v oblasti šourku. Vliv na funkci to nemá žádný.
Funkci zdar!
Co pipina?
Sabina | 21.04.2010
Mám strach, že mne to bude bolet na pipince. Neříkejte mi, že to fakt nebolí? Jsem blond, ale chloupky mám tmavé. Jaké mám předpoklady? Děkuji Sabina
Re: Co pipina?
EasyTeam | 25.04.2010
Opravdu to nebolí. Malinko to zaštípne a hotovo. Pipina pak vypadá jako dětská prcina. Tmavé chloupky jsou somozřejmě pro dobrý výsledek fotoepilace nejlepším předpokladem.
Takže klidně pipinku svěřte jakékoliv certifikované provozovně a věřte, že budete s výsledkem nadmíru spokojená.
fotoomlazení
Iveta | 16.04.2010
Dobrý den,
mám 44 let a mám veliký problém s vráskami. Nejsou hluboké, ale jsou v okolí očí a brady. Myslíte, že by mi mohlo fotoomlazení pomoci? Děkuji
Re: fotoomlazení
EasyTeam | 20.04.2010
Fotoomlazení neboli rejuvenace je určena právě na odstranění mikrovrásek a vyhlazení pokožky, takže stoprocentně. Každopádně se dá i kombinovat například s Bio-lampou popřípadě s Ice Mask. Doporučuji
Přidat nový příspěvek
Anketa
Pokud se Vám nelíbí naše stránky, klikněte ZDE
!!! Obrovský náskok před konkurencí !!!

.jpg)