Diskuze

Protože se nám množí dotazy různého typu na našem E-mailu, tak jsme pro Vás vytvořily tuto rubriku. Pokud chcete vědět jakékoli informace ještě před tím, než navštívíte některou z provozoven, pok nás oslovte.

Diskusní téma: EasyEpil

Re: intimni partie + rectum

EasyTeam | 15.01.2012

Chloupky většinou cca po pěti dnech začnou vypadávat samy, ale stejně tak je po této době můžete oholit, či vytrhat. Počet opakování je taktéž individuální, ale při tmavých chloupcích se dá předpokládat 3 - 6 aplikací. Cena je vždy za jednu aplikaci.
S pozdravem
EasyTeam

holení

Tereza | 06.01.2012

Je vhodné se oholit den předem jak po mě požadují když čtu že je lepší mít chloupky 0,5-1,5mm dlouhé a na lýtka mám chodit po 10týdnech což se mi zdá dlouho-děkuji

Re: holení

EasyTeam | 09.01.2012

Technologie EasyEpil vyžaduje chloupky 0,5 - 1,5 mm před zákrokem a 4 - 6 týdnů mezi aplikacemi. Pokud jdete na jiný přístroj, musíte se řídit jejich pokyny.
S pozdravem.
EasyTeam

brazílie

Bílá | 03.01.2012

Dobrý den,
ráda bych podstoupila fotodepilaci, konkrétně Brazílii. Chtěla bych se zeptat kolik sezení je pro tuto oblast potřeba a po jak dlouhé době se sezení opakují?

děkuji

Re: brazílie

EasyTeam | 06.01.2012

Obvykle 3x - 6x v rozmezí čtyř týdnů.
S pozdravem
EasyTeam

jizva + kojení

Petra | 27.12.2011

Dobrý den,
mám zájem o epilaci podpaží a brazilii, ale jsem po císařském řezu (3 měsíce). Za jak dlouho bych mohla epilaci absolvovat, aby nedošlo k problémům s jizvou? Nemá vliv epilace na kojení?
Děkuji.

Re: jizva + kojení

EasyTeam | 06.01.2012

Na kojení nemá fotoepilace žádný vliv. Kojení je vždy uváděno jako základní kontraindikace, ale především z legislativních důvodů. Vliv zde ale není žádný, pouze chrání provozovatele. Pokud je ale čerstvá jizva přímo v místě zákroku, potom doporučuji při zákroku přelepit.
S pozdravem
EasyTeam

Fotorejuvenace

Hedvika | 25.12.2011

Dobrý den,
je mi 60 let, má nějaký efekt rejuvenace obličeje? Kolikrát za rok musím podstoupit toto ošetření, aby byl v tomto věku vidět nějaký efekt?
Děkuji za odpověď.
Hedvika

Re: Fotorejuvenace

EasyTeam | 06.01.2012

Tato procedůra je velmi efektivní. Nepočítejte ale s vyhlazením hlubokých vrásek. Na jemné vrásky a vyhlazení obličeje je tato metoda výborná.
S pozdravem
EasyTeam

epilace

Jarmilka | 30.11.2011

Já našla epilaci se slevou 40% na https://www.hyperslevy.cz/aktivni-slevy/kosmetika-a-zdravi/
Máte někdo zkušenosti s objednáním přes takovéto slevové portály?
Nerada bych někomu naltěla...

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Přidat nový příspěvek

Anketa

Líbí se Vám naše stránky a jsou dostatečně přehledné?

ANO (224)
16%

NE (20)
1%

NEVÍM (1 179)
83%

Celkový počet hlasů: 1423

Pokud se Vám nelíbí naše stránky, klikněte ZDE

ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE FIRMY

!!! Obrovský náskok před konkurencí !!!

je sponzorem a partnerem

https://www.miss-silonky.cz