Diskuze

Protože se nám množí dotazy různého typu na našem E-mailu, tak jsme pro Vás vytvořily tuto rubriku. Pokud chcete vědět jakékoli informace ještě před tím, než navštívíte některou z provozoven, pok nás oslovte.

Diskusní téma: EasyEpil

Re: epilace

EasyTeam | 05.12.2011

Konkrétní odkaz se netýká našeho přístroje, proto se k němu nebudeme vyjadřovat.
EasyTeam

Re: epilace

Mina | 12.01.2012

Ano, epilaci jsem objevila také na slevovém portálu a vše je bez problémů. Ale možná si raději předem na určené místo zavolejte... člověk nikdy neví :-)

Intimní partie + ectum

Martin | 08.11.2011

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli provádíte kompletní fotoepilaci i mužů ?? Po holení mi nabíhají pupínky a dost to bolí..

Děkuji

Re: Intimní partie + ectum

EasyTeam | 08.11.2011

Samozřejmě, je to běžná věc.
S pozdravem.
EasyTeam

Břicho

Diana | 04.11.2011

Dobrý den chtěla bych se zeptat kolik by stálo odstranění chloupků na celém břiše a kde bych našla salón v českých budějicích děkuji moc.

Re: Břicho

EasyTeam | 06.11.2011

Bohužel Vás musím zklamat. :-( V Českých Budějovicích nikoho nemáme, tak Vám neporadím.
EasyTeam

kdo provadi epilaci?

Natalie | 11.10.2011

Dobry den,

rada bych si nechala provest fotoepilaci.
Konkretne me zajima, kdo ji u vas provadi?

Na strankach uvadite, ze se jedna o proskoleny personal. Jak konkretne je proskoleny, popr. jake ma personal vzdelani (zdravotni sestra?) ?

Nejsem si jista (a prosim neberte to ve zlem), zda kosmeticky salon muze zakrok poskytnout ve stejne kvalite jako dermatologicka ordinace? Mam obavy ze zdravotnich komplikaci ci pripadneho neuspechu zakroku.. Poskytujete urcitou zaruku kvality personalu, kdyz mate tolik provozoven? Budu mit opravdu jistotu, ze me osetri kvalitne vzdelany pracovnik? Nejradeji bych si vybrala provozovnu v Praze.

Dekuji za odpoved a preji krasny vecer.

Re: kdo provadi epilaci?

EasyTeam | 18.10.2011

Dobrý den,
abych byl konkrétní, tak personál,který provádí epilaci je vyškolen na obsluhu konkrétního přístroje, ale vzdělání nezjišťuji. Vesměs se jedná o kosmetičky, které pracují v jednotlivých salonech.. Naše firma zajišťuje dodávku technologie, zaškolení a propagaci. Pokud stojíte o dermatologa, tak si musíte vybrat mezi jednotlivými studii. Věřím,že nebudete nespokojená v jakémkoliv studiu, které uvádíme, protože pravidelně děláme přeškolování a stále "svoje" kosmetičky zdokonalujeme.
S pozdravem.
EasyTeam

dotaz

Petra | 07.10.2011

Dobrý den, ráda bych šla na fotoepilaci, ale po holení se mi dělají pupínky a boláky, nevadí to?

Re: dotaz

EasyTeam | 09.10.2011

Po fotoepilaci se nedělají. Jiná technologie, jiná reakce. Tak se toho zbavte.
EasyTeam

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Přidat nový příspěvek

Anketa

Líbí se Vám naše stránky a jsou dostatečně přehledné?

ANO (224)
16%

NE (20)
1%

NEVÍM (1 179)
83%

Celkový počet hlasů: 1423

Pokud se Vám nelíbí naše stránky, klikněte ZDE

ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE FIRMY

!!! Obrovský náskok před konkurencí !!!

je sponzorem a partnerem

https://www.miss-silonky.cz