Konkrétní odkaz se netýká našeho přístroje, proto se k němu nebudeme vyjadřovat.
EasyTeam
Diskuze
Protože se nám množí dotazy různého typu na našem E-mailu, tak jsme pro Vás vytvořily tuto rubriku. Pokud chcete vědět jakékoli informace ještě před tím, než navštívíte některou z provozoven, pok nás oslovte.
Diskusní téma: EasyEpil
Re: epilace
EasyTeam | 05.12.2011
Re: epilace
Mina | 12.01.2012
Ano, epilaci jsem objevila také na slevovém portálu a vše je bez problémů. Ale možná si raději předem na určené místo zavolejte... člověk nikdy neví :-)
Intimní partie + ectum
Martin | 08.11.2011
Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli provádíte kompletní fotoepilaci i mužů ?? Po holení mi nabíhají pupínky a dost to bolí..
Děkuji
Re: Intimní partie + ectum
EasyTeam | 08.11.2011
Samozřejmě, je to běžná věc.
S pozdravem.
EasyTeam
Břicho
Diana | 04.11.2011
Dobrý den chtěla bych se zeptat kolik by stálo odstranění chloupků na celém břiše a kde bych našla salón v českých budějicích děkuji moc.
Re: Břicho
EasyTeam | 06.11.2011
Bohužel Vás musím zklamat. :-( V Českých Budějovicích nikoho nemáme, tak Vám neporadím.
EasyTeam
kdo provadi epilaci?
Natalie | 11.10.2011
Dobry den,
rada bych si nechala provest fotoepilaci.
Konkretne me zajima, kdo ji u vas provadi?
Na strankach uvadite, ze se jedna o proskoleny personal. Jak konkretne je proskoleny, popr. jake ma personal vzdelani (zdravotni sestra?) ?
Nejsem si jista (a prosim neberte to ve zlem), zda kosmeticky salon muze zakrok poskytnout ve stejne kvalite jako dermatologicka ordinace? Mam obavy ze zdravotnich komplikaci ci pripadneho neuspechu zakroku.. Poskytujete urcitou zaruku kvality personalu, kdyz mate tolik provozoven? Budu mit opravdu jistotu, ze me osetri kvalitne vzdelany pracovnik? Nejradeji bych si vybrala provozovnu v Praze.
Dekuji za odpoved a preji krasny vecer.
Re: kdo provadi epilaci?
EasyTeam | 18.10.2011
Dobrý den,
abych byl konkrétní, tak personál,který provádí epilaci je vyškolen na obsluhu konkrétního přístroje, ale vzdělání nezjišťuji. Vesměs se jedná o kosmetičky, které pracují v jednotlivých salonech.. Naše firma zajišťuje dodávku technologie, zaškolení a propagaci. Pokud stojíte o dermatologa, tak si musíte vybrat mezi jednotlivými studii. Věřím,že nebudete nespokojená v jakémkoliv studiu, které uvádíme, protože pravidelně děláme přeškolování a stále "svoje" kosmetičky zdokonalujeme.
S pozdravem.
EasyTeam
dotaz
Petra | 07.10.2011
Dobrý den, ráda bych šla na fotoepilaci, ale po holení se mi dělají pupínky a boláky, nevadí to?
Re: dotaz
EasyTeam | 09.10.2011
Po fotoepilaci se nedělají. Jiná technologie, jiná reakce. Tak se toho zbavte.
EasyTeam
Přidat nový příspěvek
Anketa
Pokud se Vám nelíbí naše stránky, klikněte ZDE
!!! Obrovský náskok před konkurencí !!!