Diskuze

Protože se nám množí dotazy různého typu na našem E-mailu, tak jsme pro Vás vytvořily tuto rubriku. Pokud chcete vědět jakékoli informace ještě před tím, než navštívíte některou z provozoven, pok nás oslovte.

Diskusní téma: EasyEpil

Re: místo fotoepilace

EasyTeam | 26.09.2011

Není problém, okolí recta děláme běžně.
EasyTeam

Pupínky

Magda | 15.09.2011

Mohu absolvovat fotoepilaci, když se mi dělají po holení pupínky? Holím se žiletkou skoro každý den.
M.

Re: Pupínky

EasyTeam | 16.09.2011

Můžete, žádný problém. Pupínky se Vám dělají ze špatného holení, tak radím co nejdříne procedůru podstoupit, ať se Vám pokožka zahojí.
S pozdravem
EasyTeam

Dotaz

Alice | 09.09.2011

Doufám, že můj dotaz nebude znít blbě. Chtěla bych znát rozdíl mezi přístroji Epilmoon a Epilfast touch. Je mezi nimi nějaká výhoda pro uživatele?
Děkuji
A.A.

Re: Dotaz

EasyTeam | 12.09.2011

Dobrý den,
pro uživatele (zákazníky) není téměř žádný rozdíl mezi těmito přístroji. Pro provozovatele (obsluhu) je rozdíl větší a to ve prospěch přístroje EpilFAST TOUCH.
S pozdravem.
EasyTeam

třísla

eva | 27.08.2011

DOBRÝ DEN,CHCI JIT NA FOTOEPILACI TŘÍSEL,MOHL BY JSTE MI TROŠIČKU PODROBNĚJI POPSAT CO ZNAMENÁ-BIKINY LINE A BIKINY BRAZIL?DĚKUJI

Re: třísla

EasyTeam | 28.08.2011

Bikiny line je to, co leze z kalhotek, kdežto brazil je komplet.
S pozdravem.
EasyTeam

Zatím vůbec nefunguje

Jitka | 22.08.2011

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že mi chloupky někdy vypadají. Byla jsem už 5x na fotoepilaci třísel (kompletní) a nezdá se mi, že by vůbec nějaké chloupky ubyly. Jsem světlejší fototyp a právě se rozmýšlím, jestli to ještě zkoušet, když to stojí tolik peněz a výsledek je více než nejistý.
Děkuji za radu. Jitka

Re: Zatím vůbec nefunguje

EasyTeam | 22.08.2011

Nevím, jestli chodíte k nám, ale je to individuální. Světlé chloupky jdou hůř obecně. Možná budete extremní případ a budete muset i desetkrát. Máme zase případy, kdy to stačilo jen dvakrát a dokonce i jedenkrát. Většinou stačí 3 - 6 aplikací.
S pozdravem
EasyTeam

poraďte.....

Petra | 20.08.2011

Rozmýšlím se,že absolovuji depilaci třísel.Našla jsem přístroj IPL Ariane a váš.Můžete mi poradit,jaký je mezi přístroji rozdíl?
Děkuji :-)

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Přidat nový příspěvek

Anketa

Líbí se Vám naše stránky a jsou dostatečně přehledné?

ANO (224)
16%

NE (20)
1%

NEVÍM (1 179)
83%

Celkový počet hlasů: 1423

Pokud se Vám nelíbí naše stránky, klikněte ZDE

ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE FIRMY

!!! Obrovský náskok před konkurencí !!!

je sponzorem a partnerem

https://www.miss-silonky.cz